Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

NEUS DALMAU i L.E.A.D.

catalunya POESIA MÚSICA PINTURA

  • 0
    Mecenes
  • 0
    mensuals
  • 0.0
    total

Presentació

  "La Cantata de Randa" és una obra simfònico-coral creada a quatre mans amb el compositor Salvador Brotons on la paraula té la mateixa importància que la música. Aquesta obra magna es va estrenar el 2017 a Mallorca i al Palau de la Música Catalana amb l'Orquestra Simfònica de Balears i l'Orfeó Català. Es tracta d'un treball  que va nèixer fruit d'una inspiració molt exigent i sobtada. Ja des de l'inici, quan era tant sols una música magnífica que  em cremava, que em
ressonava per dins, vaig saber que estava vivint un fenòment transpersonal, que era cosa que anava per davant meu i es projectava al mòn.  
La "Cantata de Randa" té una vocació pedagògica i de moral de victòria: una veu narradora que es va trenant
 amb la música i els cors, va explicant el temps, la vida i l'obra de Ramon Llull. Els càtars, la batalla de Muret, Jaume I, les Vespres Sicilianes, els Templers o
 la Inquisició són protagonistes, tant com la veu de Llull que crida al diàleg al savi jueu, al cristià i al musulmà o s'il·lumina en éxtasi contemplatiu a la muntanya de Randa. Sonoritats medievals com "El Llibre Vermell de Montserrat", "El Cant de la Sibil·la" o el gregorià "Veni Creator" es cabdellen amb les musicalitats jueves i sarraïnes i amb la contemporaneitat creativa de Brotons. 
La "Cantata de Randa" s'ha representat  en diversos  
auditoris de Catalunya i el Laboratori d'Expressions Artístiques i Desenvolupament LEAD, l'associació cultural que he creat i dirigeixo, ha produït el concert que se'n ha fet per Pascua del 2018, a la Sagrada Família.
És per la internacionalització de la "Cantata de Randa" que demano mecenatge, i també per seguir treballant en la meva obra al cor de la qual hi a la " Cantata de Randa" que n'és tant culminació com nova porta d'entrada. Necessito el suport de persones que creguin, com jo, que el mòn ha de saber d'on venim.

Publicacions

NEUS DALMAU i L.E.A.D.
Encara no ha publicat res
Estem en fase Beta. Si tens qualsevol incidència, escriu-nos a info@aixeta.cat